Laat je sponsoren

Pink Walk – Hier doen we het voor!

Laat je sponsoren

Laat je ook sponsoren!

Wij vinden het leuk als jij je ook laat sponsoren voor je deelname aan Pink Walk.
Vragen om sponsoring is niet voor iedereen even makkelijk. Wees creatief…. Denk niet alleen aan de traditionele manieren om je te laten sponsoren. Er zijn vele andere manieren om geld op te halen voor diegenen die getroffen zijn door borstkanker. Om je te helpen een zo hoog mogelijk sponsorbedrag bij elkaar te krijgen, hebben wij in overleg met Pink Ribbon enkele goede én vooral leuke tips voor je verzameld. Namens team Pink Walk 2019 alvast ontzettend bedankt dat je je laat sponsoren en heel veel plezier! Laten we samen een zo hoog mogelijk bedrag ophalen voor Pink Ribbon.

Tips voor sponsoring
Om jou te helpen bij het vragen van donaties voor Pink Walk hebben we voorbeeld berichten voor je geschreven. Met deze voorbeeld berichten maak je vragen om donaties makkelijk. Knip, plak, maak het bericht persoonlijk stuur hem op. In deze voorbeelden wordt verwezen naar je persoonlijke pagina, klik hier voor het maken van je persoonlijke actiepagina.

Ook hebben we speciale Social Media Afbeeldingen die je makkelijk kan delen op jouw facebook pagina.

Social Media afbeeldingen

Informeer je buren, collega’s en familie over jouw voortgang door deze poster op te hangen! Hang het op naast het koffiezetapparaat, op de koelkast of achter de voorruit (je kan hem aanpassen in de PDF).

Voortgang Pink Walk

Gebruik ook deze informatie flyer om jouw vrienden en familie te informeren.

Informatieflyer Pink Walk

Visitekaartjes ontvangen is erg fijn. Zo hebben jouw vrienden de gegevens van jouw actie letterlijk bij de hand en kunnen ze op een rustig moment, in hun eigen tijd een donatie aan jouw actie maken. Print, knip en deel deze handige kaartjes uit en probeer het eens.

Visitekaartjes

Jampotwikkel 
Print en knip deze jampotwikkel uit en wikkel hem rond een fles of pot. Zamel zo cash donaties in, doneer deze op 6 oktober 2019 aan één van de bestuursleden of doneer deze vervolgens via je actiepagina. Stop eventueel zelf alvast en briefje in de pot want goed voorbeeld doet volgen.

Jampotwikkel

Sponsorformulier
Print dit sponsorformulier uit en hang het op de koelkast, leg het op je werk op je bureau, etc
Betrek zo veel mogelijk je familie en vrienden erbij en vraag met een lach en vergeet niet ‘dank je wel’ te zeggen

En maak er wat leuks van! Wat dacht je van….
–       Een high tea thuis met vriendinnen
–       Een picknick in het park
–       Een ‘Tapas & Wijn’ of ‘Kom bij me eten’ avond
–       Cupcakes bakken en verkopen
–       Het verkopen van je oude boeken, kleding, sieraden of andere spulletjes
–       Bied buren, familie en vrienden aan met de hond te gaan wandelen/de auto te wassen/ te babysitten/ de strijk te doen/ramen te wassen, enz.

Pink Walk bedankt je alvast voor je inzet en laten we samen een zo hoog mogelijk bedrag ophalen voor Pink Ribbon!