Kom in actie voor Pink Ribbon

Pink Walk – Hier doen we het voor!

Kom in actie voor Pink Ribbon

Helaas kunnen wij dit jaar de Pink Walk Westerbork  niet zo organiseren als jullie van ons gewend zijn en daarom geen Pink Walk op 4 oktober 2020 in Westerbork

Om stil te staan bij dierbaren die te maken hebben met borstkanker of overleden zijn aan deze vervelende ziekte willen we wij jullie allemaal oproepen om op zondag 4 oktober as om 12:00 uur vanuit je eigen omgeving, samen met je wandelmaatjes (natuurlijk op 1,5 meter) op jullie eigen manier hierbij stil te staan. Wellicht is het een mooi gebaar om daarna een route te wandelen om zo toch een klein beetje het Pink Walk gevoel te hebben.
Plaats een foto van je eigen mini Pink Walk op facebook, instagram of de website op 4 oktober 2020.

Om toch geld in te zamelen voor meer borstkankeronderzoek voor Pink Ribbon is er een digitale collectebus aangemaakt voor de Pink Walk Westerbork. Deze digitale collectebus is vanaf 1 oktober 2020 digitaal beschikbaar. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een eigen digitale collectebus aan te maken en te delen in je netwerk. Deelnemers van de jaren 2018 en 2019 ontvangen een mail, maar ook via facebook, instagram en de website is de digitale collectebus beschikbaar. Zo hopen we ook dit jaar een leuk bedrag te kunnen doneren aan Pink Ribbon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *