Startinformatie

 
9e editie van de Pink Walk 

Op  zondag 1 oktober aanstaande gaan we er met z’n allen weer voor om zoveel mogelijk geld op te halen voor meer onderzoek naar borstkanker.

Start en eindtijd zondag 1 oktober 2023.

16 km om 9.30 uur

10 km om 10.30 uur

 6  km om 11.30 uur

 

Om uiterlijk 15.00 uur dienen alle deelnemers binnen te zijn. Na 15:00 uur zullen de routepijlen worden verwijderd.

Belangrijke informatie


Bewijs van deelname

De bevestiging die je hebt ontvangen bij opgave is het bewijs van deelname en dient uitgeprint

of op je mobiel te worden getoond bij de start.

 

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving van de start- en finishlocatie (Brasserie Diggels, Hoofdstraat 8 te Westerbork). De parkeermogelijkheden zijn aangegeven met parkeerborden als je Westerbork binnen rijdt. Parkeergelegenheid is er op de volgende locaties: Parkeerterrein Badhuis, achter ’t Aole Gemientehoes (oude gemeentehuis) of bij Woonservice/Rabobank.

Toets hiervoor als bestemming in het navigatiesysteem Lindelaan 2 (Parkeerterrein Badhuis), Kerkhoflaan (’t Aole Gemientehoes) of Hoofdstraat 29 (Woonservice) te Westerbork in. Bij Brasserie Diggels kan niet geparkeerd worden, genoemde locaties liggen echter op maximaal 2 minuten lopen van de start- en finishlocatie.

Wandelroute
We hebben geen routebeschrijvingen. De routes zijn met pijlen en pink ribbons langs de wegen, weilanden en paden goed aangegeven.
De routes lopen voor een groot deel door natuurgebieden. Het spreekt hopelijk voor zich, laat onderweg geen afval achter, maar neem het mee en/of gooi het onderweg in een vuilnisbak.

Horeca
Langs alle routes is een  horeca gelegenheid aanwezig waar men iets kan nuttigen, te herkennen aan de roze versiering.
Na afloop is er geen gezamenlijke lunch, maar ook in Westerbork bieden de diverse horecabedrijven een Pink lunch aan, eveneens herkenbaar aan de roze versiering.

Tip: neem een bidon met water mee

Noodnummer
We hebben op de dag zelf een noodnummer. Dit noodnummer kan gebeld worden, wanneer er onderweg iets gebeurt tijdens de Pink Walk. Wil je deze daarom in je telefoon zetten?
Het nummer is: 06-13522036. Deze is alleen op zondag 1 oktober in gebruik. Er is ook de hele dag EHBO aanwezig.

 Afsluiting

Bij de finish zorgen wij voor een feestelijk onthaal. Het eindbedrag wordt via de mail, website en Facebookpagina bekend gemaakt.

Sponsorgeld

Sponsorgeld kan via de link op onze website worden gedoneerd.

Merchandise

Ook dit jaar zijn er Pink Ribbon artikelen te koop bij de merchandise kraam, tevens worden er door de organisatie zelf ook ‘roze” artikelen verkocht waarvan de opbrengst natuurlijk geheel naar Pink Ribbon gaat.

Pink Wall
Op 1 oktober hebben wij een Pink Wall, waar je je hartenwens kunt achterlaten of kunt aangeven waarom of voor wie je deelneemt aan de Pink Walk. Op deze manier staan wij graag stil bij het doel van deze dag: aandacht voor borstkanker.

Kerk
De Stefanuskerk naast Brasserie Diggels is deze middag open. Wil jij ook een kaarsje aansteken in het Pink Walk hart en even stilstaan bij het moment met prachtig omlijstende muziek? Loop dan zeker even binnen!

Toon Hermans Huis Drenthe

Het Toon Hermans Huis Drenthe is een ontmoetingscentrum voor mensen die te maken hebben met kanker. Het Toon Hermans Huis Drenthe is een plek waar je buiten de medische wereld, in een ongedwongen, huiselijke sfeer je verhaal kunt vertellen. Een plek waar je terecht kunt met je vragen, je verdriet of met je gevoelens van zorg en machteloosheid.

Op 1 oktober zijn er vrijwilligers aanwezig die graag vertellen over het Toon Hermans Huis.

Roze
Laat ook Facebook roze kleuren door tijdens en na de Pink Walk je ervaringen te delen via onze Pink Walk Facebook pagina.
We hopen je met bovenstaande voldoende geïnformeerd te hebben. Deze informatie staat ook op de website.
Mocht je echter nog vragen hebben, mail ons dan via info@pinkwalk.nl.

Wij hebben er zin in en we hopen jij ook! We zien je graag op zondag 1 oktober a.s. in Westerbork!

Trek jij ook iets roze aan?