Startinformatie

 
10e editie van de Pink Walk 

Op  zondag 6 oktober aanstaande gaan we er met z’n allen weer voor om zoveel mogelijk geld op te halen voor meer onderzoek naar borstkanker.

Start en eindtijd zondag 6 oktober 2024

16 km om 9.30 uur

10 km om 10.30 uur

 6  km om 11.30 uur

Om uiterlijk 15.00 uur dienen alle deelnemers binnen te zijn. Na 15:00 uur zullen de routepijlen worden verwijderd.

Belangrijke informatie

Bewijs van deelname
De bevestiging die je hebt ontvangen bij opgave is het bewijs van deelname en dient uitgeprint of op je mobiel te worden getoond bij de start.

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving van de start- en finishlocatie (Brasserie Diggels, Hoofdstraat 8 te Westerbork). De parkeermogelijkheden zijn aangegeven met parkeerborden als je Westerbork binnen rijdt. Parkeergelegenheid is er op de volgende locaties: Parkeerterrein Badhuis, achter ’t Aole Gemientehoes (oude gemeentehuis) of bij Woonservice/Rabobank.

Toets hiervoor als bestemming in het navigatiesysteem Lindelaan 2 (Parkeerterrein Badhuis), Kerkhoflaan (’t Aole Gemientehoes) of Hoofdstraat 29 (Woonservice) te Westerbork in. Bij Brasserie Diggels kan niet geparkeerd worden, genoemde locaties liggen echter op maximaal 2 minuten lopen van de start- en finishlocatie.

Wandelroute
We hebben geen routebeschrijvingen. De routes zijn met pijlen en pink ribbons langs de wegen, weilanden en paden goed aangegeven.
De routes lopen voor een groot deel door natuurgebieden en onverhard. Het spreekt hopelijk voor zich, laat onderweg geen afval achter, maar neem het mee en/of gooi het onderweg in een vuilnisbak.

Horeca
Langs alle routes is een  horeca gelegenheid aanwezig waar men iets kan nuttigen, te herkennen aan de roze versiering.
Na afloop kunt u gezellig lunchen bij de plaatselijke horecabedrijven van Westerbork die dan een Pink lunch aanbieden.

Sponsorgeld
Sponsorgeld kan via de evenementenpagina worden gedoneerd.

Merchandise
Ook dit jaar zijn er Pink Ribbon artikelen te koop bij de merchandise kraam, tevens worden er door de organisatie zelf ook artikelen verkocht waarvan de opbrengst natuurlijk geheel naar Pink Ribbon gaat.

Pink Wall
Op 6 oktober hebben wij een Pink Wall, waar je je hartenwens kunt achterlaten of kunt aangeven waarom of voor wie je deelneemt aan de Pink Walk. Op deze manier staan wij graag stil bij het doel van deze dag.

Kerk
De Stefanuskerk naast Brasserie Diggels is deze middag open. Wil jij ook een kaarsje aansteken in het Pink Walk hart en even stilstaan bij het moment met prachtig omlijstende muziek? Loop dan zeker even binnen!

Toon Hermans Huis Drenthe
Het Toon Hermans Huis Drenthe is een ontmoetingscentrum voor mensen die te maken hebben met kanker. Het Toon Hermans Huis Drenthe is een plek waar je buiten de medische wereld, in een ongedwongen, huiselijke sfeer je verhaal kunt vertellen. Een plek waar je terecht kunt met je vragen, je verdriet of met je gevoelens van zorg en machteloosheid.

Op 6 oktober zijn er vrijwilligers  van het Toon Hermans Huis voor jullie aanwezig.