Laatste deelnemersinformatie Pink Walk 6 oktober 2019

Pink Walk – Hier doen we het voor!

Laatste deelnemersinformatie Pink Walk 6 oktober 2019

Nog een paar dagen en alweer de zevende editie van de Pink Walk gaat van start! Op zondag 6 oktober aanstaande gaan we er met z’n allen weer voor om zoveel mogelijk geld op te halen voor meer onderzoek naar borstkanker.

We geven nog even de belangrijkste laatste informatie voor deze dag en verzoeken je deze aandachtig door te lezen!

Start- en eindtijd zondag 6 oktober 2019
We willen je vragen op tijd aanwezig te zijn. Om te zorgen dat iedereen op tijd kan vertrekken en op tijd binnen kan zijn, vragen we je een half uur tot uiterlijk een kwartier vóór de starttijd van je gekozen afstand aanwezig te zijn. Deze starttijden van de afstanden staan vermeld op de website en in de bevestigingsmail van je inschrijving. Om uiterlijk 13:45 uur dienen alle deelnemers binnen te zijn.
De overhandiging van de cheque aan Pink Ribbon vindt namelijk omstreeks die tijd plaats.

Belangrijke informatie
• Neem een bidon mee die je kunt vullen met water. Op de routes zijn een tweetal waterpunten waar je de bidon opnieuw kunt vullen.
• Bij alle wandelafstanden is ongeveer halverwege een pop-up restaurant waar je voor € 2,50 een kop koffie kunt kopen met een heerlijke vruchtencake. Bij het pop-up restaurant is ook een toiletwagen aanwezig. De rest van de acties onderweg verklappen we niet, zodat het een verrassing blijft voor jullie.
• Het is niet toegestaan om met een hond door een weiland te lopen, omdat er in de ontlasting van de hond een bacterie zit waardoor er bij koeien een vroegtijdige miskraam kan ontstaan. Dit jaar kunnen wandelaars dus geen honden meenemen omdat de routes door weilanden gaan.
 • Geen routebeschrijvingen: Dit jaar hebben we geen routebeschrijvingen voor de wandelafstanden. De routes zijn met bordjes langs de wegen, weilanden en paden goed aangegeven.
• De routes lopen voor een groot deel door natuurgebieden. Het spreekt hopelijk voor zich, maar laat onderweg geen afval achter, maar neem het mee en/of gooi het onderweg in een vuilnisbak.
• Noodnummer: We hebben op de dag zelf een noodnummer. Dit noodnummer kan gebeld kan worden, wanneer er onderweg iets gebeurt tijdens de Pink Walk. Wil je deze daarom in je telefoon zetten? Het nummer is: 06-48501863. Deze is alleen op zondag 6 oktober in gebruik. Er is ook de hele dag EHBO aanwezig.
• Pinkverloting: We hebben wederom een leuke verloting dit jaar, mogelijk gemaakt door de ondernemers van Westerbork en omstreken. Loten koop je in de tent voor slechts €1,00 per stuk. Elke euro wordt voor 100% opgeteld bij de Pink Walk opbrengst! Zeker de moeite waard om hieraan mee te doen, dus steek een paar losse euro’s in je zak. Om 12.00 uur vindt onder toezicht de trekking plaats. Het winnende lotnummer staat bij binnenkomst duidelijk vermeld op de flipover.
• Sponsorgeld: Sponsorgeld kun je voor aanvang overhandigen bij de sponsortafel in de tent.

Startnummer
Via de nieuwsbrief hebben de deelnemers een startnummer ontvangen.
Het startnummer krijg je per inschrijving. Heb jij je ingeschreven met 3 personen, dan krijg je 1 startnummer. Met dit startnummer kunnen dan 3 personen meewandelen.
Er is géén gezamenlijke start per wandelafstand: nadat je je hebt ingeschreven, kun je rond de aangegeven starttijd gewoon zelf vertrekken.

Aanmelden, lunchen en shirts
Meld je met je startnummer bij de inschrijftafel. Bij inschrijving ontvang je dit jaar geen routebeschrijving van de gekozen afstand. Als je een lunch en shirt hebt besteld, dan krijg je bij inschrijving je shirt uitgereikt en een luncharmbandje. Deelnemers met een luncharmbandje hebben toegang tot het lunchbuffet.

Geen Pink Walk polo  besteld?
Geen shirt besteld, maar wil je er nog wel eentje hebben? Ook dat kan! Koop dan voor € 17,50 je shirt bij de start. LET OP! Hierbij geldt OP = OP!

Lunchbuffet
Het lunchbuffet is een doorlopend buffet. Vanaf 12:00 uur kan er geluncht worden. Let wel, wanneer je klaar bent met je lunch verzoeken wij je vriendelijk plaats te maken voor de andere deelnemers aan de lunch die op een later tijdstip binnenkomen.

Voor diegenen die niet mee lunchen: Brasserie Diggels, Abdij-Hotel De Westerburcht en Eetcafé Het Wapen van Westerbork hebben deze dag een speciale Pink Walk Menukaart. Per verkocht gerecht op deze kaart wordt een bedrag aan de Pink Walk gedoneerd. Heb je je niet aangemeld voor de gezamenlijke lunch, kijk dan zeker even bij één van deze drie restaurants of er iets lekkers tussen zit!

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving van de start- en finishlocatie (Brasserie Diggels, Hoofdstraat 8 te Westerbork). De parkeergelegenheid is aangegeven met parkeerborden als je Westerbork binnen rijdt. Parkeergelegenheid is er op de volgende locaties: Parkeerterrein Badhuis, achter ’t Aole Gemientehoes (oude gemeentehuis) of de Rabobank/Woonservice : toets hiervoor als bestemming in het navigatiesysteem Lindelaan 2 (Parkeerterrein Badhuis), Kerkhoflaan(’t Oale Gemientehoes) of Hoofdstraat 29 (Rabobank/Woonservice) te Westerbork in. Bij Brasserie Diggels kan niet geparkeerd worden, genoemde locaties liggen echter op maximaal 2 minuten lopen van de start- en finishlocatie.

Pink Wall
Op 6 oktober hebben wij een Pink Wall, waar je je hartenwens kunt achterlaten of kunt aangeven waarom of voor wie je deelneemt aan de Pink Walk. Op deze manier staan wij graag stil bij het doel van deze dag: aandacht voor borstkanker.

Kerk
De Stefanuskerk naast Brasserie Diggels is deze middag open. Wil jij ook een kaarsje aansteken in het Pink Walk hart en even stilstaan bij het moment met prachtig omlijstende muziek? Loop dan zeker even binnen!

Laat ook Facebook roze kleuren door tijdens en na de Pink Walk je ervaringen te delen via onze Pink Walk Facebook pagina.

Tot slot
We hopen je met bovenstaande voldoende geïnformeerd te hebben. Deze informatie staat ook de website. Mocht je echter nog vragen hebben, mail ons dan: info@pinkwalk.nl.

Wij hebben er zin in en we hopen jij ook! We zien je graag op zondag 6 oktober a.s. in Westerbork!

Hartelijke groet,

Team Pink Walk
Henriëtte, Gea, Janet, Jeanet, Dineke, Nanny, Monique en DianneGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *