Laat je sponsoren

Leuk…..laat je sponsoren voor je deelname aan de Pink Walk

Vragen om sponsoring is niet voor iedereen even makkelijk. Wees creatief…. Denk niet alleen aan de traditionele manieren om je te laten sponsoren. Er zijn vele andere manieren om geld op te halen voor diegenen die getroffen zijn door borstkanker. Om je te helpen een zo hoog mogelijk sponsorbedrag bij elkaar te krijgen, hebben wij in overleg met Pink Ribbon enkele goede én vooral leuke tips voor je verzameld. Namens  het team Pink Walk  alvast ontzettend bedankt dat je je laat sponsoren en heel veel plezier! Laten we samen een zo hoog mogelijk bedrag ophalen voor Pink Ribbon.

Je kunt ook rechtstreeks doneren via Pink Ribbon, ga naar onze actiepagina.

 

VOORBEELDBERICHTEN

Om jou te helpen bij het vragen van donaties voor Pink Walk hebben we voorbeeld berichten voor je geschreven. Met deze voorbeeldberichten maak je vragen om donaties makkelijk. Knip, plak, maak het bericht persoonlijk stuur hem op. In deze voorbeelden wordt verwezen naar je persoonlijke pagina, klik hiernaast op de roze button voor het maken van je persoonlijke actiepagina.

 

SOCIALE MEDIA AFBEELDINGEN

Ook laten we speciale social media afbeeldingen maken die je makkelijk kan delen op jouw facebook of instagram pagina. Deze afbeeldingen worden binnenkort geplaatst.

 

TIPS

En maak er wat leuks van! Wat dacht je van….
– Een high tea thuis met vriendinnen
– Een picknick in het park
– Een ‘Tapas & Wijn’ of ‘Kom bij me eten’ avond
– Cupcakes bakken en verkopen
– Het verkopen van je oude boeken, kleding, sieraden of andere spulletjes
– Bied buren, familie en vrienden aan met de hond te gaan wandelen/de auto te wassen/ te babysitten/ de strijk te doen/ramen te wassen, enz.