Onze Sponsoren

Pink Walk – Hier doen we het voor!

Diggels

Brasserie Diggels, het restaurant naast de kerk! Met een geweldig terras voor de zomerdag, een gezellig bruin café-restaurant en een heerlijk lichte serre/veranda. Heerlijk informeel dineren met een goed glas wijn, prettige bediening en gerechten die goed op smaak zijn bereid.

Logo Diggels


Zorggroep Drenthe

LOGO_ZD_+Descriptor_RGB Zorggroep Drenthe

 

 

 


 Gezamenlijk Horeca Westerbork

logo gezamelijke horeca

 

 

 

 

 

 

 

 


 Vrieling Westerbork en Regiobank Westerbork

Vrieling Westerbork is een allround financieel advieskantoor welke u volledige ontzorgt. U bent bij ons altijd verzekerd van een goed en betrouwbaar advies, toegesneden op uw persoonlijke omstandigheden en wensen. Is er iets veranderd in uw situatie? Heeft u een nieuwe auto, een ander huis of heeft u een kind gekregen? U bent bij ons aan het goede adres. Maar we zijn er ook voor de ondernemer. Als ondernemer wilt u succesvol zijn in wat u doet. Om succesvol te kunnen zijn, is het belangrijk dat u met de hoofdzaken bezig kan zijn. De financiële zaken regelen wij voor u. Denk hierbij aan uw boekhouding, de salarisadministratie, het aanvragen van een financiering bij de bank, de zakelijke rekening en uw verzekeringen. Wij geven u financiële rust en zekerheid zodat u onbezorgd kunt ondernemen.

VRIE 1200

 

 

Daarnaast zijn we Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Dit betekent dat wij exclusief voor de spaar- en betaalproducten van RegioBank bemiddelen. U kunt voor al uw bankzaken dus ook bij ons terecht! En bankiert u liever online? Dat kan ook, via Internetbankieren of de Mobiel Bankieren app.

RB_zi_hor_FC

 

 


Sponsoren kruiwagens met cadeau’s ondernemers

 


De Strohoed Pannenkoekenrestaurant

De Strohoed

 

 


 

De koekoekshof

 

 

 

 


 

logo WapenvanWesterbork

 

 


 

 

 

Jumbo Vinke’s 7 Zekerheden

Gegarandeerd meer dan tevreden winkelen!

Jumbo Vinke uit Westerbork doet er alles aan om je meer dan 100% tevreden te stellen. Dat doen ze door ervoor te zorgen dat je bij hen alles kan vinden wat je nodig hebt, tegen de laagste prijs en met de beste service. Dat zeggen ze niet alleen, ze garanderen het ook met de Jumbo unieke 7 Zekerheden. Meer informatie opwww.jumbo.com

Jumbo Vinke


 Abdij de Westerburcht

Even helemaal bijkomen en genieten van het moois wat Westerbork en omgeving te bieden heeft kan bij Hotel Restaurant Abdij de Westerburcht. Een hotel met unieke themakamers in Drenthe. Een *** hotel met themakamers, saunakamers, royale parkeergelegenheid, groot verwarmd terras met open haardjes, terrasverwarmers en loungebanken, a la carte & thema restaurant Grand Café la Trappe, en een gezellige hotelbar (Proeflokaal). Abdij de Westerburcht draagt de Pink Walk ook een warm hart toe. Op 2 oktober a.s. serveren zij een uniek broodje Pink Walk & Run. Van elk verkocht Pink Walk& Run broodje gaat 1 euro naar de Pink Walk & Run 4 Pink Ribbon.

 logo2015-wit


 Ballonnen Hoogeveen

Ook Ballonnen Hoogeveen laat haar hart spreken tijdens de Pink Walk& Run en sponsort de roze ballonboog!

Visitekaartje

 

 

 

 

 


 Olbo intermediar in identiteit

Olbo is een full-service grafisch dienstverlener. Van oorsprong een handelsdrukkerij maar door de jaren heen uitgegroeid tot een allround multimedia specialist. Creativiteit, inventiviteit en professionaliteit zijn kernwoorden om de klus die u hen geeft doeltreffend te klaren.

Logo Olbo.


 Hilbrands Bloemen & Wonen

Logo Hilbrands

 

 

 

 


 Hubo Westerbork

Hubo-logo-2011-_400x400

 

 

 

 

 


Echte Bakker Jordy Schepers

winkellogo-jordy-schepers

 

 

 

 


Warenhuis Wassen

Warenhuis Wassen

 

 

 

 


Dijkstra groenten en fruit

logo dijkstra klein

 

 


Kip Copiers en Kip Belettering in Westerbork

 

logo Kip Belettering - Reclame+infotekst

 

 


Welkoop Westerbork

Welkoop Westerbork

 

 

 


Henderikus

logo HenderikusDoorten

 

 

 

 

 


Bouwbedrijf Katerberg

logo katerberg


Biofood – Waar professional elkaar vinden

logo Bidfood